Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
Næste revision
Forrige revision
start [2018/02/11 14:29]
snubbi
start [2019/06/28 08:11] (nuværende)
Linje 5: Linje 5:
 ---- ----
  
-Linux har eksisteret siden starten af ​​90'​erne,​ og har siden nået en bruger-base,​ der spænder over brancher og kontinenter. Linux er faktisk overalt. Det er i dine telefoner, i dine biler, i dine køleskabe. Det kører det meste af internettet,​ supercomputere gør videnskabelige gennembrud og bruges på verdens børser. Linux platformen bruges nu på desktops, servere og indlejrede systemer over hele kloden. Det er et af de mest pålidelige,​ sikre og bekymringsløse operativsystemer der er til rådighed.+[[https://​da.wikipedia.org/​wiki/​Linux|Linux]] ​har eksisteret siden starten af ​​90'​erne,​ og har siden nået en bruger-base,​ der spænder over brancher og kontinenter. Linux er faktisk overalt. Det er i dine telefoner, i dine biler, i dine køleskabe. Det kører det meste af internettet,​ supercomputere gør videnskabelige gennembrud og bruges på verdens børser. Linux platformen bruges nu på desktops, servere og indlejrede systemer over hele kloden. Det er et af de mest pålidelige,​ sikre og bekymringsløse operativsystemer der er til rådighed.
  
  
Linje 48: Linje 48:
    
  
-Desktop-miljøer tilbyder ikke alle programmer. Ligesom Windows og Mac tilbyder Linux tusinder af tusindvis af software af høj kvalitet, der nemt kan findes og installeres. De fleste moderne Linux-distributioner omfatter App Store-lignende værktøjer,​ der centraliserer og forenkler applikationsinstallationen. For eksempel: Ubuntu Linux har Ubuntu Software Center, som giver dig mulighed for hurtigt at søge blandt de tusindvis af apps og installere dem hurtig og nemt.+Desktop-miljøer tilbyder ikke alle programmer. Ligesom Windows og Mac tilbyder Linux tusinder af tusindvis af software af høj kvalitet, der nemt kan findes og installeres. De fleste moderne Linux-distributioner omfatter App Store-lignende værktøjer,​ der centraliserer og forenkler applikationsinstallationen. For eksempel: ​[[https://​www.ubuntu.com/​|Ubuntu Linux]] har [[https://​wiki.ubuntu.com/​SoftwareCenter|Ubuntu Software Center]], som giver dig mulighed for hurtigt at søge blandt de tusindvis af apps og installere dem hurtig og nemt.
  
 ---- ----
  • start.txt
  • Sidst ændret: 2019/06/28 08:11
  • (ekstern redigering)