Lidt om Antergos

Til at starte med, vil jeg lige sige atAntergos er absolut ikke en begynder distro, men den indeholder alt hvad du behøver. Men hvis du har lidt erfaring, kan du jo afprøve den i VirtualBox Dets standardkonfiguration giver dig et brugsklar system. Der kræves ingen yderligere trin efter installationen. Du kan surfe på nettet, lytte til musik, se videoer og gøre alt andet, du kan lide. Efter installation genstarter du bare dit nye system.

Hvis du vil gå til Arch-siden, men finder det svært at installere Arch Linux, så skal du vælge Antergos. Sidst jeg installerede Arch var i 2006, og ja det kræver sin mand. Så alt det besværlige springer jeg over denne gang. Fordelen ved Antergos, er at du hurtig har et Arch system oppe at køre.

Ydelse og stabilitet

Stabiliteten af en Linux distro er stærkt afhængig af softwarelevering og styringsmetode (bortset fra den menneskelige faktor). Pacman er en effektiv pakkehånterer. Mange mener at det er det bedste pakkehåndteringsprogram i verden til Linux.

Men for dem der ikke er så meget for en terminal, ja så er der også instaleret en grafisk frontend til Pacman som findes under Tilføj / fjern programmer

Rullende Frigivelse

Antergos er en rullende frigivelse og anvender Arch Linux officielle arkiver og AUR, sammen med sine egne software arkiver. Det er en Pacman-baseret distribution med et grafisk installationsprogram.

Hele dit system, fra de grundlæggende OS-komponenter til de programmer, du installerer, modtager opdateringer løbende, da de frigives opstrøms med kun en minimal forsinkelse for at sikre stabilitet. Så du har altid den nyeste version af programmer på din computer

Flersproget

Antergos er tilgængelig på mange sprog, herunder spansk, galicisk, catalansk, dansk, engelsk, tysk og mange flere.

Det er nemt at installere Antergos med deres brugervenlige grafiske installationsprogram.

Installation

Antergos har det grafiske installationsprogram Cnchi. Installationen starter i et GNOME-skrivebord, men under installationen får du mulighed for at vælge mellem GNOME 3, Cinnamon, Mate, KDE Plasma 5, Xfce og Openbox-skrivebordsmiljøet. En netværksforbindelse er påkrævet for at starte installationen og automatisk at opdatere Cnchi-installationsprogrammet før installationen.

  • lidt_om_antergos.txt
  • Sidst ændret: 2019/06/28 08:11
  • (ekstern redigering)